A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

9

Édes sütemény kategóriában első helyezést ért el

Dávid Attila, a - ROSELLE-s - erdei gyümölcsös zselével töltött fehércsokoládé mouse-sal

Hozzávalók (kb. 15 darabhoz):

  • Corneflakes (tetszés szerint)

Az öntethez:

  • 10 dkg erdei gyümölcs-mix (amennyiben magos a gyümölcs, célszerű szitán áttörni-átszűrni)
  • fél citrom leve
  • 1 dl Roselle (Mindezeket összeturmixolni és szilikonformában vagy jégkockatartóban kifagyasztani.)

A mouse-hoz:

  • 6 tojás sárgája
  • 10 dkg kristálycukor (Ezeket vízgőzön felmelegíteni és kihűlésig robotgépben habbá verni.)
  • 15-20 dkg fehércsokoládé (felolvasztva)
  • 30-40 dkg édesített növényi tejszínhab (Debic)
  • esetlegesen 1 dkg zselatin

Kétféle módon lehet a fehércsokit felolvasztani:
1./ mikroban üveg vagy műanyag edényben
2./ vagy vízgőz segítségével

Nagyon kell vigyázni, mert ha túl sokáig melegítem a fehércsokit, megég, ha túl kevés ideig, hamar visszadermed, ha a tejszínhabbal elegyítem.

Az összetevőket nagyon gyorsan keverem össze és szintén nagyon gyorsan habzsákból a mouse egy részével megtöltöm a szilikonformákat.
A megtöltött forma közepébe belenyomom a fagyasztott öntetet. Ezután színültig megtöltöm a formát és elsimítom. Tetejére corneflakes-et szórok, s egy éjszakán át fagyasztom.
Tálalás (fogyasztás) előtt még fagyott állapotban kinyomkodjuk a formákból, normál hűtőszekrényben hagyjuk felengedni.

 

Jó étvágyat! :-)

 

sütifotó

 

máj

11

DXN üzletépítők napja

ápr

10

Nagyharsányban találkozhatunk

2016.04.10 - vasárnap

DXN infoklub

márc

3

DXN Cordyceps Sinensis

2016.03.03 - csütörtök

 

Olvass egy kicsit bővebben a DXN Cordyceps gombáról a blogomban!

 

KATTINTS IDE!

blog

cordyceps

febr

23

Vezetőképző Siófokon

2016.02.23 - kedd

 

Két napos vezetőképzőn vettem részt a hétvégén Siófokon. Minden évben megrendezésre került eddig is, SR-SD képzésnek hívtuk. Idén azok a gyémánt szintű vezetők jöhettek csak, akik megfeleltek egy szigorúbb elvárásnak. 40 gyémánt és annál magasabb szintű hálózatépítő jött össze, igazán vonzó társaság! Rengeteget tanultunk személyiségről, vezetésről, kérdezéstechnikáról és még sok egyébről. Az előadóink - Nyíri Zoltán és Szalay Ádám - megdolgoztatták a csapatot, de láthatóan ez mindenkinek nagyon tetszett. 

dxn csoportkép

Első nap Nyíri Zoltánnal

 

Nyíri Zoltánnal

 

Nem volt ijesztő, csak a fotó sikerült ilyenre :-)

 

Böczkös Istvánékkal

Szponzoraimmal

 

munka közben

Munka közben

 

Szalay Ádámmal

 

Szalay Ádámmal

 

feladat után

 

Csoportkép a közös feladat sikeres teljesítése után

 

zárókép


Csapatunk Szalay Ádámmal a második nap végén


Köszönöm a rengeteg tanítást, a vidám szüneteket, a jóízű kávékat!
Szuper hétvége volt!

 

Tedd meg az első lépést Te is ezen az úton!