A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

20

Boldog Karácsonyt kívánok!

2016.12.20 - kedd

Boldog Karácsonyt

szept

9

Édes sütemény kategóriában első helyezést ért el

Dávid Attila, a - ROSELLE-s - erdei gyümölcsös zselével töltött fehércsokoládé mouse-sal

Hozzávalók (kb. 15 darabhoz):

  • Corneflakes (tetszés szerint)

Az öntethez:

  • 10 dkg erdei gyümölcs-mix (amennyiben magos a gyümölcs, célszerű szitán áttörni-átszűrni)
  • fél citrom leve
  • 1 dl Roselle (Mindezeket összeturmixolni és szilikonformában vagy jégkockatartóban kifagyasztani.)

A mouse-hoz:

  • 6 tojás sárgája
  • 10 dkg kristálycukor (Ezeket vízgőzön felmelegíteni és kihűlésig robotgépben habbá verni.)
  • 15-20 dkg fehércsokoládé (felolvasztva)
  • 30-40 dkg édesített növényi tejszínhab (Debic)
  • esetlegesen 1 dkg zselatin

Kétféle módon lehet a fehércsokit felolvasztani:
1./ mikroban üveg vagy műanyag edényben
2./ vagy vízgőz segítségével

Nagyon kell vigyázni, mert ha túl sokáig melegítem a fehércsokit, megég, ha túl kevés ideig, hamar visszadermed, ha a tejszínhabbal elegyítem.

Az összetevőket nagyon gyorsan keverem össze és szintén nagyon gyorsan habzsákból a mouse egy részével megtöltöm a szilikonformákat.
A megtöltött forma közepébe belenyomom a fagyasztott öntetet. Ezután színültig megtöltöm a formát és elsimítom. Tetejére corneflakes-et szórok, s egy éjszakán át fagyasztom.
Tálalás (fogyasztás) előtt még fagyott állapotban kinyomkodjuk a formákból, normál hűtőszekrényben hagyjuk felengedni.

 

Jó étvágyat! :-)

 

sütifotó

 

máj

11

DXN üzletépítők napja

ápr

10

Nagyharsányban találkozhatunk

2016.04.10 - vasárnap

DXN infoklub